bedrijfsklussen

klussen in of aan uw kantoor- of bedrijfspand

Uw kantoor is niet alleen uw visitekaartje. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de werkomgeving van grote invloed is op de motivatie en productiviteit van een werknemer. Mijn advies? Zorg voor een uiterst aangename, veilige en functionele werkomgeving zodat er een inspirerend werkklimaat ontstaat!

bekijk bedrijfsklussen

Klusjesman Westland kan ingehuurd worden als conciërge op afroep. Zodoende kunt u de inzet van een conciërge afstemmen op uw behoefte en heeft u geen omkijken meer naar onderhoudswerkzaamheden.

Achterstallig (klein) onderhoud, lampen of plafondplaten vervangen, zonwerende folie voor de ramen of een muur witten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van kantoorklusjes waarvoor u Klusjesman Westland kunt inhuren. Ik denk ook graag met u mee over de uitstraling van bijvoorbeeld de entree of ontvangstruimte en kan deze ruimtes desgewenst in samenspraak met mijn interieurontwerpster moderniseren.

Ik heb een groot netwerk van specialisten en kan u in contact brengen met de vakman die u voor een bepaald project nodig hebt, indien de klus buiten mijn bereik valt. Indien gewenst kan ik het project voor u begeleiden zodat u één aanspreekpunt heeft.

Kantoorklusjes

klanten die u voor zijn gegaan

overige klussen

wat ik nog meer voor u kan betekenen

huisklussen

Het vergroten van uw woongemak en woonplezier. Dat is mijn doel als Klusjesman Westland. Middels het uitvoeren van diverse huisklussen maak ik uw woning comfortabeler en veiliger.

tuinklussen

Mijn vingers? Die zijn groen, heel groen. Het ontwerp of onderhoud van uw tuin verzorg ik graag voor u zodat u daar geen omkijken naar heeft en volop kunt genieten van al het moois dat groeit en bloeit.