huisklussen

klussen in of aan uw woning

Het vergroten van uw woongemak en woonplezier. Dat is mijn doel als klusjesman. Middels het aanpakken van diverse huisklussen kan ik uw woning comfortabeler maken.

> bekijk huisklussen

Onder huisklussen versta ik allerhande klusjes aan muur, vloer, plafond, deuren en kasten. U kunt denken aan het boren van gaten voor het ophangen van lampen of schilderijen of het plaatsen van wandkastjes. Ook voor het ophangen van uw gordijn(-rails) of een verduisteringssysteem kunt u mij benaderen.

U kunt mij zien als uw persoonlijke conciërge. U heeft een probleem? Ik kom het verhelpen of contacteer een vakkundig bedrijf wanneer het probleem te groot is om eenvoudig te verhelpen. Op deze wijze kan ik het wonen voor u geheel ontzorgen. Ook wanneer u een helpende hand zoekt voor slechts één klusje kom ik u graag helpen.

Laminaat leggen is één van mijn specialiteiten. Ik onderscheid mij door efficiënt materiaalgebruik, door waarde te hechten aan het belang van een mooi legpatroon en door perfectie in afwerking na te streven. Dit geldt zeker voor de plinten.

Ik vind het een uitdaging om met u mee te denken over een klus. In het tuinhuisje van één van mijn klanten moest bijvoorbeeld hoog aan het plafond een lamp opgehangen worden. Om eenvoudig het bolletje te kunnen verwisselen en tevens de hoogte van de lamp te kunnen veranderen heb ik een voorstel gedaan voor een origineel ophangsysteem. De klant had hier zelf nog niet over nagedacht en is erg enthousiast over het resultaat.

“Ik zorg voor meer wooncomfort en veiligheid
door het bieden van praktische oplossingen”

overige klussen

wat ik nog meer voor u kan betekenen

tuinklussen

Mijn vingers? Die zijn groen, heel groen. Het ontwerp of onderhoud van uw tuin verzorg ik graag voor u zodat u daar geen omkijken naar heeft en volop kunt genieten van al het moois dat groeit en bloeit.

bedrijfsklussen

U kunt mij inhuren als conciërge op afroep voor bijvoorbeeld het vernieuwen van verlichting of deuren. Zodoende is uw kantoor of bedrijfspand altijd tiptop in orde.