tuinklussen

het aanleggen en onderhouden van uw tuin

Mijn vingers? Die zijn groen, heel groen. Het ontwerp of onderhoud van uw tuin kan ik voor u verzorgen zodat u daar geen omkijken naar heeft en volop kunt genieten van al het moois dat groeit en bloeit.

bekijk tuinklussen

Mijn ruimtelijk inzicht en creativiteit zorgen voor verrassende invalshoeken bij het ontwerpen van een tuin. Ik luister graag naar uw wensen om vervolgens mijn visie over uw locatie te delen. Of het nu gaat om een strakke en originele designtuin, natuurlijke- of oud Hollandse tuin, ik ontwerp het graag voor u.

Het tuinonderhoud kan uitgevoerd worden op basis van een uurtarief. Indien u periodiek onderhoud uitgevoerd wenst te hebben, kunnen we een onderhoudsabonnement afsluiten. In overleg houd ik dan op regelmatige basis uw voor- en/of achtertuin bij. Werkzaamheden die hieronder kunnen vallen zijn grasmaaien, het verwijderen van onkruid, het snoeien van bomen en heggen en het winterklaar maken van uw tuin.

Graag verzorg ik uw tuinklussen zoals:

-periodiek onderhoud van uw tuin, waaronder grasmaaien
-het plaatsen van een schutting
-advies over de indeling van uw tuin
-advies over het verzorgen van uw bomen en planten
-het leegruimen van uw schuur en het afvoeren van afval
-originele houten tuinmeubels en plantenbakken
renovatie van tuinhuisjes
-erfafscheiding
voortuin vernieuwen

“Onbezorgd tuinplezier is mijn uitgangspunt”

overige klussen

wat ik nog meer voor u kan betekenen

huisklussen

Het vergroten van uw woongemak en woonplezier. Dat is mijn doel als Klusjesman Westland. Middels het uitvoeren van diverse huisklussen maak ik uw woning comfortabeler en veiliger.

bedrijfsklussen

U kunt mij inhuren als conciërge op afroep voor bijvoorbeeld het vernieuwen van verlichting of deuren. Zodoende is uw kantoor of bedrijfspand altijd tiptop in orde.