Klusjesman

wie is Klusjesman Westland?

Een klusje hier, een klusje daar. Als ik thuis niet aan het klussen was, dan was ik bezig met een klusje bij familie of vrienden. Creëren is mijn passie. Ik deel graag mijn originaliteit en praktisch inzicht.

Mijn naam is Frank van Kester en ik ben Klusjesman Westland.

> persoonlijk kennismaken?

Mijn doel als klusjesman is het vergroten van uw wooncomfort en woonplezier. Mensen helpen middels het oplossen van klusjes in huis of tuin geeft mij enorm veel voldoening. Mijn brede kluservaring en mijn sociale en hulpverlenende instelling vormen hiervoor de perfecte combinatie.

Binnen mijn werkzaamheden kan ik mijn inventiviteit en kennis van ergonomie, techniek en dienstverlening ten volle benutten. Ik denk te allen tijde in oplossingen waar u mogelijk beperkingen ervaart.

Persoonlijk contact staat centraal. Klussen opknappen is voor mij een sociale bezigheid waarvan ik geniet.

 

“Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken.”

De Klussen

wat ik voor u kan betekenen

huisklussen

Het vergroten van uw woongemak en woonplezier. Dat is mijn doel als Klusjesman Westland. Middels het uitvoeren van diverse huisklussen maak ik uw woning comfortabeler en veiliger.

tuinklussen

Mijn vingers? Die zijn groen, heel groen. Het ontwerp of onderhoud van uw tuin verzorg ik graag voor u zodat u daar geen omkijken naar heeft en volop kunt genieten van al het moois dat groeit en bloeit.

bedrijfsklussen

U kunt mij inhuren als conciërge op afroep voor bijvoorbeeld het vernieuwen van verlichting of deuren. Zodoende is uw kantoor of bedrijfspand altijd tiptop in orde.