5-jarig bestaan

2015-2020

Een aantal jaar geleden dacht ik: als ik met pensioen ga, dan ga ik klusjes uitvoeren bij mensen. Dan hoef ik niet meer te werken. Ik ga voorlopig nog niet met pensioen, maar werken doe ik niet meer.

“Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken” Het klussen voelt voor mij niet als werken. Ik doe wat ik leuk vind en geniet van de contacten die ik opdoe.

En dat doe ik deze maand al 5 jaar!

5 jaar Klusjesman Westland

5 jaar klussen

De term ‘klusjes’ dekt eigenlijk de lading niet meer als ik kijk naar alles wat ik in die 5 jaar gedaan heb:

PERSBERICHT

FAMILIE VERRAST MET EEN KLUSJESMAN VOOR EEN DAG

Familie Wissenburg heeft een kluscheque ter waarde van 555,55 euro ontvangen. Klusjesman Westland heeft vanwege het 5-jarig bestaan deze maand een kluscheque geschonken aan Stichting Zeldzame Ziekten Fonds.

Iselle van Ruijven van Stichting Zeldzame Ziekten Fonds mocht de kluscheque in ontvangst nemen. “Op het moment dat Frank van Kester van Klusjesman Westland mij benaderde wist ik direct aan wie ik de kluscheque wilde geven”, vertelt Iselle van Ruijven. Het gezin is net verhuisd naar een woning die beter geschikt is, Martijn lijdt aan een zeldzame ziekte en zijn vader aan reuma.

Weer een wens van ouders met een kind met een zeldzame ziekte die wij in vervulling hebben laten gaan. Het Zeldzame Ziekten Fonds is volledig afhankelijk van donaties en giften, dus wij zijn enorm dankbaar dat we deze kluscheque hebben ontvangen.

Klusjesman Westland viert 5-jarig bestaan

Deze maand viert Klusjesman Westland zijn 5-jarig bestaan. Frank van Kester: “Dit wil ik graag vieren door iets terug te doen in de vorm van een gratis klus. Ik heb voor het Zeldzame Ziekten Fonds gekozen omdat ik graag iedereen binnen onze samenleving wil helpen. Op deze manier is Klusjesman Westland ook ontstaan en zo is voor mij de cirkel rond.”

Wat 5 jaar geleden begon als hobby is nu uitgegroeid tot een solide klusbedrijf. In 2015 is Klusjesman Westland opgericht, nadat Van Kester als vrijwillig klusjesman bij een dagbestedingslocatie in Wateringen gestart was. “Het gaf mij zoveel voldoening om anderen te helpen met mijn klusvaardigheden, dat ik een paar maanden later Klusjesman Westland oprichtte, om als klusjesman kleine of grote klusjes uit te voeren in huis of tuin of bij bedrijven. Mijn persoonlijke aanpak bleek een groot succes en binnen 1,5 jaar was ik fulltime Klusjesman”