Veelgestelde vragen

Op het moment dat u besloten heeft om een klusjesman in te huren komen er gegarandeerd een aantal vragen omhoog. De meest voorkomende vragen heb ik alvast voor u beantwoord. U vindt de vragen en bijbehorende antwoorden hieronder.

Op werkdagen is Klusjesman Westland bereikbaar tussen 8.00 en 20.00 uur. Aangezien hij het grootste gedeelte van de dag aan het klussen is kan hij niet altijd zijn telefoon opnemen.

Daarom heeft e-mailen naar info@klusjesmanwestland.nl of een Whatsapp bericht naar 06-430 232 95 de voorkeur. U ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Indien het om kleine klusjes gaat komt Klusjesman Westland deze direct uitvoeren.

Wanneer het om grotere klussen gaat komt Klusjesman Westland in overleg eerst kennismaken, de situatie bekijken en uw wensen bespreken. Vervolgens ontvangt u een offerte.

Het is zinvol om thuis te zijn als Klusjesman Westland de klus komt uitvoeren. Zo kunt u uw wensen kenbaar maken en kunt u direct beoordelen of de klus naar wens is uitgevoerd.

Dit gaat in overleg en hangt van het type klus af.

Klein materiaal zoals schroeven, pluggen e.d. heeft Klusjesman Westland standaard bij zich.

Bij grote klussen koopt Klusjesman Westland zelf het materiaal in, zodat u verzekerd bent van de juiste materialen. Indien gewenst kunt u ook zelf de materialen inkopen als duidelijk is wat benodigd is.

De kosten hangen af van het type klus. U kunt vrijblijvend contact opnemen om een prijsopgave te ontvangen.

De kosten bestaan uit: arbeidskosten, voorrijkosten en eventuele parkeer- en/of materiaalkosten. Bij spoed geldt mogelijk een toeslag op het uurtarief.

Wanneer er volgens een vaste aanneemsom wordt gewerkt, zullen de arbeids-, materiaal- en reiskosten inbegrepen zijn. In dit geval ontvangt u een offerte. Voor grote klussen wordt een aanbetaling gevraagd.

Voor bedrijven is de prijs exclusief btw en voor particulieren inclusief btw.

U ontvangt de factuur per e-mail na oplevering van de klus.

Het totaalbedrag dat op de factuur staat kunt u overmaken naar het vermelde bankrekeningnummer.

Op de factuur vindt u ook een QR-code. Indien u een mobiel bankieren app heeft kunt u deze QR-code scannen en de factuur eenvoudig voldoen. Het voordeel hiervan is dat alle gegevens automatisch worden ingevuld.

Klusjeman Westland verzorgd klussen, zoals de naam doet vermoeden, in de regio Westland en omstreken zoals Haaglanden en een deel van regio Rotterdam.

Wateringen
Kwintsheul
Honselersdijk
Poeldijk
Naaldwijk
De Lier
‘s-Gravenzande
Maasdijk
Monster
Maassluis
Hoek van Holland
Maasland
Rijswijk
Delft
Den Haag
Voorburg

Mocht u onverhoopt ontevreden zijn of blijkt er een gebrek te zijn bij hetgeen dat Klusjesman Westland heeft geleverd of uitgevoerd, dan zorgt Klusjesman Westland of een van zijn partners ervoor dat het hersteld of in orde wordt gemaakt.

Klusjesman Westland doet altijd zijn uiterste best om de klus goed uit te voeren. Mocht er schade ontstaan, dan zorgt Klusjesman Westland ervoor dat dit wordt opgelost.

Klusjesman Westland is goed verzekerd.

Klusjesman Westland werkt voor een aantal VVE’s. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Andere vraag?

Staat uw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact op om uw vraag te stellen.